Toneelkring Vrede

Humor op de plankenuitgesteld naar 2021

Locatie

Zaal Heidehof

Heizijdestraat 16

9280 Lebbeke

Reserveer nu online hier!

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt dat je contact hebt opgenomen met Toneelkring vrede. U reservatie is pas bevestigd wanneer u een mail van ons terug krijgt, dit kan enkele werkdagen duren. bedankt alvast voor de reservering. Met vriendelijke groeten Toneelkring Vrede.

GE-TIC-T

van Laurant Baffie

in een regie van Bart De Brandt

Volgende voorstelling: GE-TIC-T

Een blijspel van Laurant Baffie in regie van Bart De Brandt

Korte inhoud:

In de wachtkamer van dokter Stern bevinden zich zes patiënten.

Zij wachten op de beroemde specialist die bekend staat om mensen te helpen hun tics te controleren en te overwinnen.

Ieder van hen hoopt dat hij hen kan helpen: Fred met zijn syndroom van Gilles de la Tourette, Dries met zijn dwang tot cijferen, Blanche met haar smetvrees, Maria die altijd twijfelt of ze thuis alles goed heeft afgesloten en meer dan eens beroep doet op de steun van Jezus, Maria, Jozef en God.

Bob die houdt van symmetrie en nooit over lijnen durft stappen en Lili die alles, maar dan ook alles, twee keer zegt.

Wanneer dokter Stern blijkt opgehouden te zijn op de luchthaven, besluiten de patiënten om zelf een groepstherapie te organiseren…

Laurent Baffie weet met dit toneelstuk een mooie balans te vinden tussen de lach en de traan en geeft deze mensen een warme plek in jullie hart want tenslotte het is niet omdat zij een probleem hebben, zij getict zijn?